Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Hummingbird Project

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083197827

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­min­ta­kei­nen draa­ma pa­ri­val­ja­kos­ta, jo­ka ha­luaa ra­ken­taa suo­ran va­lo­kaa­pe­lin Kan­sa­sin ja New Yor­kin pörs­sin vä­lil­le mah­dol­lis­taak­seen si­ka­no­pean kau­pankäyn­nin.

O­min­ta­kei­nen draa­ma pa­ri­val­ja­kos­ta, jo­ka ha­luaa ra­ken­taa suo­ran va­lo­kaa­pe­lin Kan­sa­sin ja New Yor­kin pörs­sin vä­lil­le mah­dol­lis­taak­seen si­ka­no­pean kau­pankäyn­nin. To­del­li­suu­des­sa näin on teh­ty, jo­ten sikä­li ta­ri­na ei ole kau­kaa­haet­tu ja elo­ku­van tyy­li on us­kot­ta­van pu­re­va, mut­ta ko­ko­nai­suus mais­tuu sil­ti enemmän po­ke­ril­la teh­dyltä kah­jo­ko­me­dial­ta kuin to­si­ta­ri­nal­ta.
E­lo­ku­va on oi­keas­taan eri­koi­nen roadt­rip, jos­sa bu­si­ness­de­va­ri (Jes­se Ei­sen­berg) ja sa­de­mies (S­tel­lan Skarsgård) reis­saa­vat hal­ki mai­den ja man­tu­jen kai­vaen va­lo­kaa­pe­lia mul­taan lä­pi har­maan ki­ven. Iso kor­po­raa­tio (Sal­ma Hayek) yrittää par­haan­sa tehdäk­seen uu­den kil­pai­li­jan hank­keen tyhjäk­si.
Ko­ko­nai­suus on päätön ja draa­mal­taan kli­sei­nen, mut­ta sa­maan ai­kaan ek­sent­ri­sellä ta­val­la häm­mentävän tuo­re. Tämä on vi­suaa­li­ses­ti vir­keä, ta­ri­nal­li­ses­ti kiik­kerä ja tun­nel­mal­taan kou­kut­ta­van jääräpäi­nen. Jär­keä tässä ei ole, mut­ta laas­ta­reil­la, ideaa­li­si­teellä ja dy­na­miit­tipötköillä köy­tet­ty unel­ma osoit­tau­tuu kou­kut­ta­vak­si kat­sot­ta­vak­si. Yh­den ker­ran.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Uskottavan maanläheisesti sävytetty kuva toistaa syksyiset miljööt komean ilmeikkäästi ja terävästi. Ekstraton. (IJ)
09/11/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy