Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Von Ryan’s Express

Kuoleman juna 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 72039EAN: 73917723944576

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Täys­ve­ri­nen so­tae­lo­ku­va ker­too ame­rik­ka­lai­ses­ta evers­ti Rya­nis­ta, jo­ka ot­taa yh­teen ita­lia­lai­sen van­ki­lei­rin up­pi­nis­kais­ten brit­tien kans­sa.

Täys­ve­ri­nen so­tae­lo­ku­va ker­too ame­rik­ka­lai­ses­ta evers­ti Rya­nis­ta (va­kuut­ta­va Frank Si­nat­ra), jo­ka ot­taa yh­teen ita­lia­lai­sen van­ki­lei­rin up­pi­nis­kais­ten brit­tien kans­sa. Ryan ha­luaa sel­viy­tyä, kun muut ha­lua­vat pae­ta. Prag­ma­tis­mi voit­taa kui­ten­kin so­kean aat­teel­li­suu­den, kun 400 van­kia yrittää ka­ra­ta nat­seil­ta ju­nal­la..

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, hieman pehmeä, mutta katsottava. Ääniraita jää kapeaksi, vaikka elokuva oli aikoinaan ehdolla Oscarille juuri ääniefektiensä ansiosta. Jerry Goldsmithille ominainen hermostuttava musiikki hyppää turhan karkeasti esille. Ekstroissa traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy