Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Scary Movie 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri­soe­lo­ku­vis­sa on usein pa­ras­ta se, että ne kestävät suh­teel­li­sen ly­hyen ai­kaa.

Nuo­ri­soe­lo­ku­vis­sa on usein pa­ras­ta se, että ne kestävät suh­teel­li­sen ly­hyen ai­kaa. 79 mi­nuu­tis­taan huo­li­mat­ta soit­ti­men kel­lo kul­kee tur­han hi­taas­ti. Täy­del­li­nen poh­ja­no­tee­raus pa­nee kie­mur­te­le­maan, eikä se joh­du kau­hus­ta. Ja­mes Woods­kin hyy­tyi sa­nan­mu­kai­ses­ti pöntöl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman suttuisen näköinen kuva. Keskitason 5.1-ääni pitää valita valikosta, muuten päälle tulee DS. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Keenen Ivory Wayans
Pääosissa: James Woods
Kuvaus: Steven Bernstein
Musiikki: Mark McGrath

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy