Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Psych 9

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582907926

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

P­sych 9 on sul­jet­tuun sai­raa­laan si­joit­tu­va kau­hue­lo­ku­va, jos­sa Sa­ra Fos­te­rin esittämä Ros­lyn te­kee yötöinä ar­kis­toin­ti­hom­mia.

P­sych 9 on sul­jet­tuun sai­raa­laan si­joit­tu­va kau­hue­lo­ku­va, jos­sa Sa­ra Fos­te­rin esittämä Ros­lyn te­kee yötöinä ar­kis­toin­ti­hom­mia. Pa­ra­nor­maa­lit il­miöt ja hil­jat­tain sa­mas­sa kau­pun­gis­sa ta­pah­tu­neet mur­hat tuo­vat jän­ni­tystä puu­dut­ta­vaan työhön.
P­sych 9 on kuin elo­ku­va-a­lan opis­ke­li­joi­den te­kemä har­joi­tus­työ. Ta­ri­na liik­kuu eteenpäin kylläs­tyttävän hi­taas­ti, eikä juu­ri­kaan on­nis­tu luo­maan kau­hua tai jän­ni­tystä. Roo­leis­sa myös Ca­ry Elwes ja Mic­hael Biehn.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat perustasoa. Kuva on hyvin tummasävyinen. Ekstroissa poistettuja kohtauksia, pieleenmenneitä otoksia, elokuvan tekemisestä kertova dokkari ja kooste ohjaajasta. (EM)
08/03/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy