Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Agentti Cody Banks 2: päämääränä Lontoo Special Edition

Agent Cody Banks 2: Destination London 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 2.21
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 110689EAN: 6438044038156

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­kuis­tu­nut Co­dy Banks so­lu­te­taan va­koi­lu­reis­sul­le Lon­too­seen CIA:n toi­mes­ta.

Ai­kuis­tu­nut Co­dy Banks (ai­kuis­tu­nut Fran­kie Mu­niz) so­lu­te­taan va­koi­lu­reis­sul­le Lon­too­seen CIA:n toi­mes­ta. Täy­sin ty­perä ase­tel­ma ja epäus­kot­ta­vat pe­lot­teet eivät kiin­nos­ta yli 11-vuo­tiai­ta, joil­le ai­na­kin ikä­ra­jan pe­rus­teel­la lef­fa on suun­nat­tu. Ny­kypäivänä nuo­ri­son on niin help­poa kat­soa laa­duk­kai­ta ai­kui­sil­le suun­nat­tu­ja toi­min­tae­lo­ku­via, että har­va ikä­ra­jan ylittä­nyt nuo­ri viit­sii tuh­la­ta ai­kaan­sa moi­seen ros­kaan, jo­ka aliar­vioi ih­mi­sen ä­lyk­kyyttä.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuvallisten arvojen jäädessä minimiin kiiltokuvalliset seikat kohoavat esiin. Kuva on tiukassa iskussa, kuin postikortti. Äänipuolella laatu kuuluu monipuolisena tarjontana, musiikkia on käytetty säestyksessä ja tehokeinona. Takakaiuttimet ovat olleet miksaajalle ihan todellinen vaihtoehto. Kannessa lukee: Special Edition. Se leima on ansaittu kolmella poistetulla ja kolmella pidennetyllä kohtauksella, 8-minuuttisella ”Back in Action” -esittelyllä, 4-minuuttisella koosteella epäonnistuneista kohtauksista, kuvagallerialla, ja trailerilla. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Samalta ohjaajalta

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy