Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viikingit

The Vikings 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hur­ja jouk­ko ei juu­ri­kaan nos­ta tätä spek­taak­ke­li­mai­sis­sa mi­tois­saan pör­his­te­levää ta­ri­naa eteenpäin vuo­des­ta 800.

Hur­ja jouk­ko (Kirk Doug­las, Ja­net Leigh, Er­nest Borg­ni­ne, To­ny Cur­tis) ei juu­ri­kaan nos­ta tätä spek­taak­ke­li­mai­sis­sa mi­tois­saan pör­his­te­levää ta­ri­naa eteenpäin vuo­des­ta 800. Ha­ja­nai­sen Eng­lan­nin hal­lit­si­jat eivät poi­ken­neet Poh­jo­lan vil­leistä vii­kin­geistä, jos mo­raa­li otet­tiin mit­ta­puuk­si. Hen­kilö­hah­mot jäävät pah­vi­sen ma­kui­sik­si, mut­ta van­ha­na­jan seik­kai­lu­na tämän kat­soo mie­lellään.

Kuva, ääni & ekstrat

Kerrankin kansi ilmoittaa kuvatiedot väärin, mutta todellisuus on parhain päin eli kyseessä ei ole ei-anamorfinen 1.66:1, vaan erittäin laadukas Technirama. Elokuva onkin kuvattu komeasti. Selkeä monoraita. Perustuu Edison Marshallin roskaromaaniin The Viking. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy