Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pentagonin sota

The Pentagon Wars 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 206628EAN: 7321946214133

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

H­BO:n tuot­ta­ma upea ko­me­dia ar­mei­jan epäon­nis­tu­nees­ta tais­te­lua­jo­neu­von ke­hi­tys­hank­kees­ta, jo­ta ajaa eteenpäin vain han­ket­ta joh­ta­vien ken­raa­lien it­sek­kyys ja yle­ne­mis­ha­lu.

H­BO:n tuot­ta­ma upea ko­me­dia ar­mei­jan epäon­nis­tu­nees­ta tais­te­lua­jo­neu­von ke­hi­tys­hank­kees­ta, jo­ta ajaa eteenpäin vain han­ket­ta joh­ta­vien ken­raa­lien it­sek­kyys ja yle­ne­mis­ha­lu. 17 vuot­ta kestä­neen ja 14 mil­jar­dia dol­la­ria mak­sa­neen fias­kon peit­te­ly on her­von­ton­ta seu­rat­ta­vaa, mut­ta yhtäai­kaa pe­lot­ta­van us­kot­ta­van­tun­tuis­ta — osit­tain ehkä sik­si, että ta­ri­na pe­rus­tuu to­si­ta­pah­tu­miin. Elo­ku­va toi­mii myös laa­jem­min mo­nen tek­no­lo­giap­ro­jek­tin pa­ro­dia­na, vaik­ka ne eivät ehkä kes­kimää­rin kong­res­sin kuu­lus­te­luun pää­tyi­sikkään.
Ca­ry Elwes on mies oi­keas­sa roo­lis­sa suo­ra­selkäi­senä, hie­man si­ni­silmäi­senä tu­lok­kaa­na, jo­ka ei suos­tu­kaan van­ho­jen pa­tu­jen pe­liin. Shown suu­rin täh­ti on kui­ten­kin Kel­sey Gram­mer (te­le­vi­sion ra­diop­sy­kiat­ri Fra­sier Cra­ne), jo­ka on suo­ras­taan lois­ta­va kie­mur­te­le­va­na ken­raa­li­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hyvätasoinen julkaisu, joka onnistuu nousemaan tv-taustansa yläpuolelle. Ääniraita ei tehosteilla retostele, mutta selviää tehtävistään moitteitta. Ekstroissa ohjaajan rauhallisen informatiivinen kommenttiraita. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy