Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pentagonin sota

The Pentagon Wars 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 206628EAN: 7321946214133

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

H­BO:n tuot­ta­ma upea ko­me­dia ar­mei­jan epäon­nis­tu­nees­ta tais­te­lua­jo­neu­von ke­hi­tys­hank­kees­ta, jo­ta ajaa eteenpäin vain han­ket­ta joh­ta­vien ken­raa­lien it­sek­kyys ja yle­ne­mis­ha­lu.

H­BO:n tuot­ta­ma upea ko­me­dia ar­mei­jan epäon­nis­tu­nees­ta tais­te­lua­jo­neu­von ke­hi­tys­hank­kees­ta, jo­ta ajaa eteenpäin vain han­ket­ta joh­ta­vien ken­raa­lien it­sek­kyys ja yle­ne­mis­ha­lu. 17 vuot­ta kestä­neen ja 14 mil­jar­dia dol­la­ria mak­sa­neen fias­kon peit­te­ly on her­von­ton­ta seu­rat­ta­vaa, mut­ta yhtäai­kaa pe­lot­ta­van us­kot­ta­van­tun­tuis­ta — osit­tain ehkä sik­si, että ta­ri­na pe­rus­tuu to­si­ta­pah­tu­miin. Elo­ku­va toi­mii myös laa­jem­min mo­nen tek­no­lo­giap­ro­jek­tin pa­ro­dia­na, vaik­ka ne eivät ehkä kes­kimää­rin kong­res­sin kuu­lus­te­luun pää­tyi­sikkään.
Ca­ry Elwes on mies oi­keas­sa roo­lis­sa suo­ra­selkäi­senä, hie­man si­ni­silmäi­senä tu­lok­kaa­na, jo­ka ei suos­tu­kaan van­ho­jen pa­tu­jen pe­liin. Shown suu­rin täh­ti on kui­ten­kin Kel­sey Gram­mer (te­le­vi­sion ra­diop­sy­kiat­ri Fra­sier Cra­ne), jo­ka on suo­ras­taan lois­ta­va kie­mur­te­le­va­na ken­raa­li­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hyvätasoinen julkaisu, joka onnistuu nousemaan tv-taustansa yläpuolelle. Ääniraita ei tehosteilla retostele, mutta selviää tehtävistään moitteitta. Ekstroissa ohjaajan rauhallisen informatiivinen kommenttiraita. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy