Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Fear the Walking Dead - 4. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 704 minuuttia
Julkaisija: AMCKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112746834

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (AMC) ellei toisin mainita.

Elokuva

Neljäs kau­si ot­taa kiin­ni si­sar­sar­jan­sa Wal­king Dea­din ja seu­raa nyt myös tut­tu­jen hah­mo­jen kans­sa sa­moil­le po­luil­le sat­tu­vaa emo­sar­jan Mor­gan Jo­ne­sia.

Neljäs kau­si ot­taa kiin­ni si­sar­sar­jan­sa Wal­king Dea­din ja seu­raa nyt myös tut­tu­jen hah­mo­jen kans­sa sa­moil­le po­luil­le sat­tu­vaa emo­sar­jan Mor­gan Jo­ne­sia. Rau­hal­li­sel­la syk­keellä, mut­ta mie­len­kiin­toi­sel­la ot­teel­la ete­nevä kau­si mais­tuu juu­ril­leen us­kol­li­sel­ta uu­del­ta osal­ta tut­tua saa­gaa. Na­han­luon­tia on sil­ti edessä kau­den mit­taan.
Zom­bie-saa­gan 4. kau­si tun­tuu nyt CO­VID-19 pan­de­mian kes­kellä kat­sot­tu­na eri­ta­val­la us­kot­ta­val­ta ja ajan­koh­tai­sel­ta kuin jo­ku­nen vuo­si sit­ten. Vuon­na 2011 lu­mi­myräkän au­tioit­ta­ma At­lan­ta toi tyh­ji­ne moot­to­ri­tei­neen mie­leen väläyk­siä tämän si­sar­sar­jan ”Wal­king Dead”:in vai­heis­ta. Nyt vuon­na 2021 plak­ka­ris­sa on ver­tau­tu­via ko­ke­muk­sia lä­hempää­kin kun jo­kai­nen kaup­pa­reis­su mas­ki päällä lä­hi­kaup­paan, kou­lu­jen ja työ­paik­ko­jen sul­keu­tu­mi­ses­ta keväällä 2020 pu­hu­mat­ta­kaan, tun­tui zom­bie apo­ca­lyp­sen al­ku­soi­tol­ta. Tätä ko­ke­mus­ta vas­ten tämän kau­den vael­ta­va al­ku tun­tuu nyt ai­van eri ta­val­la is­kevältä ja us­kot­ta­val­ta. Toi­vot­ta­vas­ti zom­biet py­syvät jat­kos­sa­kin ruu­dun toi­sel­la puo­len.
Kaik­ki 16 neljän­nen kau­den jak­soa on bok­sis­sa pa­kat­tu 5 le­vyl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Terävä, mutta rakeisesti parinoitu kuva on ilmeikäs ja tunnelmallinen. Rauhallisen tehokas ja tasokas ääniraita löytää luppohetkien runollisuuden ja toiminnan rujouden. Ekstroissa sarja koosteita. (IJ)
11/03/2021

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy