Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tough Cop – karpaasikyttä

One Tough Cop 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: NordiskFilmKuva:
1.85
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 3780EAN: 6420201083215

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (NordiskFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­tep­hen Bla­dwin tai­taa tällä ker­taa ko­va­naa­man ot­teet to­si­ta­pah­tu­miin löyhäs­ti pe­rus­tu­vas­sa toi­min­tae­lo­ku­vas­sa, jo­ka ker­too New Yor­kin po­lii­seis­ta.

S­tep­hen Bla­dwin tai­taa tällä ker­taa ko­va­naa­man ot­teet to­si­ta­pah­tu­miin löyhäs­ti pe­rus­tu­vas­sa toi­min­tae­lo­ku­vas­sa, jo­ka ker­too New Yor­kin po­lii­seis­ta. Pa­ket­ti py­syy ai­ka hy­vin ka­sas­sa. Ylittää Bal­dwi­nin ja elo­ku­van ni­mien herättämät en­nak­ko-o­do­tuk­set selväs­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Turhan ankea letterbox-kuva ja keskitason ääniraita. Ekstroissa trailerikimara. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy