Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Angels in America

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 337 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111403EAN: 7321944252816

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

H­BO-yh­tyeen me­nes­tyk­sekäs mi­ni­sar­ja al­kaa hu­vit­ta­vas­ti, kun Me­ryl St­reep suo­riu­tuu iki­van­han juu­ta­lais­ra­bin roo­lis­ta löy­sin ran­tein.

H­BO-yh­tyeen me­nes­tyk­sekäs mi­ni­sar­ja al­kaa hu­vit­ta­vas­ti, kun Me­ryl St­reep suo­riu­tuu iki­van­han juu­ta­lais­ra­bin roo­lis­ta löy­sin ran­tein. To­ny Kush­ne­rin omas­ta näy­telmästään kä­si­kir­joit­ta­ma ta­ri­na ker­too en­ke­leistä. Ta­pai­lee klas­si­kon mai­net­ta ja vi­li­see täh­tiä: Al Pa­ci­no, Em­ma Thomp­son, Jeff­rey Wright.

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-tason kuva ja selkeä ääniraita. Kahdella levyllä. Ei ekstroja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy