Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Zack Snyder's Justice League

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 242 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018019201

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Zac Sny­der jou­tui jättämään lei­kin ai­koi­naan kes­ken tyttä­rensä kuo­le­man joh­dos­ta jol­loin vuo­den 2017 ver­sion par­si ko­koon Joss Whe­don.

Oh­jaa­ja Zac Sny­der jou­tui jättämään lei­kin ai­koi­naan kes­ken tyttä­rensä kuo­le­man joh­dos­ta jol­loin vuo­den 2017 ver­sion par­si ko­koon Joss Whe­don. Nyt fa­nien kam­pan­join­nin jäl­keen Sny­der pa­laa leik­kauspöydän ää­rel­le ja esittää vi­sion­sa ne­li­tun­ti­se­na ee­pok­se­na. Uut­ta ma­te­riaa­lia ja 70 mil­joo­nan dol­la­rin edestä uu­sia eri­kois­te­hos­tei­ta tar­joa­va "oh­jaa­jan leik­kaus" ker­too li­ki­main sa­man ta­ri­nan, mut­ta nyt rau­hal­li­sem­min, suu­rie­lei­sem­min ja tui­mem­pi vir­nis­tys kas­voil­laan.
Uu­si leik­kaus on kuin ne­lio­sai­nen tv-sar­ja. Tätä tu­kee myös oh­jaa­jan vi­sion mu­kai­ses­ti va­lit­tu 4:3-ku­va­suh­de, jo­ta ei ole­kaan vähään ai­kaan tuo­tan­nois­sa näh­ty. Pos­ti­merk­ki­ko­koon lei­kat­tu elo­ku­va on ka­ven­tu­neis­ta mi­tois­taan huo­li­mat­ta edeltäjäänsä suu­rem­pi ja syn­kem­pi ee­pos. Aiem­man elo­ku­van pai­no­las­ti kui­ten­kin tun­tuu nyt kat­se­lus­sa siinä mää­rin, että 4 tun­nin ai­ka­na eh­tii soh­val­la et­siä uut­ta asen­toa useam­paan ker­taan.

Kuva

Komean teatraalinen audiovisuaalinen kuosi. Kuvasuhde on yllättäen ohjaajan vision mukaisesti 4:3, mutta antiikkisen raamin sisällä piirtyvä kuva on näyttävän tummasävyinen, terävä ja vakaa. Väritoisto on huoliteltua ja hallittua, öljyisin sävyin luonnosteltua.

Ääni

Vaikuttava ääniraita toistaa dialogin pontevan rosoisesti ja musiikin sekä tehosteet kosiskelevan iskevästi. Tilakuva ja alarekisteri ovat niin ikään komeasti kohdillaan, joten kyse on muikeasta toimintarallista.

Ekstrat

Ekstroissa suppea making of -kooste (24 min.). (IJ)
02/07/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy