Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Source Code

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 262158EAN: 6416548200019

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ker­ran­kin jo­ku te­kee van­hois­ta ai­nek­sis­ta ai­van uu­den­lais­ta viih­dettä.

Ker­ran­kin jo­ku te­kee van­hois­ta ai­nek­sis­ta ai­van uu­den­lais­ta viih­dettä. He­li­kop­te­ri­lentäjä (Ja­ke Gyl­len­haal) herää to­del­li­suu­teen ju­nas­sa. WC:n ik­ku­nas­ta kat­so­vat ai­van vie­raat kas­vot. Pää­hen­kilö jou­tuu mo­der­nik­si Pro­met­heuk­sek­si, jo­ka saa kah­dek­san­mi­nuu­tin pät­kiä pe­las­taa Chi­ca­go jouk­ko­tu­hol­ta. Ground­hog Dayn ta­paan elo­ku­va vat­kaa sa­maa ta­pah­tu­maa edes­ta­kai­sin, mut­ta kat­so­ja ei kylläs­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

BD:n kuva oli jo epätodellisen terävä, mutta ei DVD:n pehmeyskään innosta. Ääniraita noudattaa sovinnaisia ratkaisuja. Ekstroissa 34 min. Dokumentti. (PS)
23/12/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy