Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Source Code

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 262158EAN: 6416548200019

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ker­ran­kin jo­ku te­kee van­hois­ta ai­nek­sis­ta ai­van uu­den­lais­ta viih­dettä.

Ker­ran­kin jo­ku te­kee van­hois­ta ai­nek­sis­ta ai­van uu­den­lais­ta viih­dettä. He­li­kop­te­ri­lentäjä (Ja­ke Gyl­len­haal) herää to­del­li­suu­teen ju­nas­sa. WC:n ik­ku­nas­ta kat­so­vat ai­van vie­raat kas­vot. Pää­hen­kilö jou­tuu mo­der­nik­si Pro­met­heuk­sek­si, jo­ka saa kah­dek­san­mi­nuu­tin pät­kiä pe­las­taa Chi­ca­go jouk­ko­tu­hol­ta. Ground­hog Dayn ta­paan elo­ku­va vat­kaa sa­maa ta­pah­tu­maa edes­ta­kai­sin, mut­ta kat­so­ja ei kylläs­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

BD:n kuva oli jo epätodellisen terävä, mutta ei DVD:n pehmeyskään innosta. Ääniraita noudattaa sovinnaisia ratkaisuja. Ekstroissa 34 min. Dokumentti. (PS)
23/12/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy