Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Naimalupa

License to Wed 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 205921EAN: 7321946139023

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­bin Wil­liam­sin ura tun­tuu pai­nu­van ai­ka­moi­seen ala­kier­tee­seen.

Ro­bin Wil­liam­sin ura tun­tuu pai­nu­van ai­ka­moi­seen ala­kier­tee­seen. Hän tois­taa tällä ker­taa ma­nee­rei­taan eri­koi­sen oloi­se­na pap­pi­na, jo­ka rat­koo pa­ri­suh­de­kys­myk­siä ja an­taa avio­liit­to­val­men­nus­ta.
Tar­jol­la on via­ton­ta haus­kaa tyy­liin ei ”­sek­siä en­nen avio­liit­toa”. Pap­pi käyttää tie­dus­te­lu­ka­lus­toaan va­koil­lak­seen, py­syvätkö asiak­kaat ruo­dus­sa. Vain ame­rik­ka­lai­set voi­vat tehdä täl­lai­sia elo­ku­via. Ylä­luo­kan kum­mal­li­sia ta­po­ja ir­vail­laan tur­han peh­meäs­ti.
Kat­so­ja huo­kaa ja on­nit­te­lee it­seään et­tei tar­vit­se kos­kaan enää mennä nai­mi­siin, saa­ti Yh­dys­val­lois­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Kuva kalpenee kuitenkin selvästi terävän blu-ray:n rinnalla. Ekstroissa 12 min. poistettuja kohtauksia kommentein ja parisuhdetesti. (PS)
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy