Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

American Heist

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
  EAN: 5706140570513

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ri­kol­li­nen kur­juus tun­tuu tämän pank­ki­keik­kae­lo­ku­van al­ku­puo­lel­la sen ver­ran kli­sei­seltä, että kat­so­jan sit­ko mei­naa lösähtää.

Ri­kol­li­nen kur­juus tun­tuu tämän pank­ki­keik­kae­lo­ku­van al­ku­puo­lel­la sen ver­ran kli­sei­seltä, että kat­so­jan sit­ko mei­naa lösähtää. Kan­nat­taa kui­ten­kin sin­ni­tellä mu­ka­na, sillä ai­ka har­voin yh­dys­val­ta­lai­ses­sa vä­ki­val­taa ku­vaa­vas­sa elo­ku­vas­sa ku­va­taan ih­meen rea­lis­ti­ses­ti, mi­ten ri­kol­li­suus kie­too yk­silöt sok­ke­loi­hin­sa. Ta­ri­nas­sa vih­ja­taan kop­lan­po­mon pank­ki­val­taa vas­tus­ta­vaan ideo­lo­giaan.
Ehkä ka­na­da­lai­nen tuo­tan­to­pa­nos­tus on tuo­nut ko­ko­nai­suu­teen hie­man jär­keä. Pa­ho­ja ovat vain joh­ta­jat, heidän alai­sen­sa usein po­mo­jaan pelkää­viä sa­dis­te­ja ja kaik­ki lo­put ovat uh­re­ja. Raa­ka ase­tel­ma so­pii al­le­go­riak­si ku­vaa­maan kaik­kia län­si­mai­sia tai vaik­ka minkä­mai­sia ny­ky-yh­teis­kun­tia. Jos­sain on sentään har­maan sä­vyjä, jos­sain ei lain­kaan sä­vyjä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa on 26 min. dokumentti. (PS)
16/09/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy