Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tyttö oli jokaisen

This Property Is Condemned 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 74801EAN: 6415015509105

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Loui­sia­nan tai Mis­sis­si­pin del­ta-a­lueen kylpäa­ha­nen al­kaa kou­ris­tel­la kuo­lon­tus­kis­saan, kun rau­ta­tieyh­tiön sa­nee­raa­ja saa­puu te­kemään jul­mia va­lin­to­jaan.

Loui­sia­nan tai Mis­sis­si­pin del­ta-a­lueen kylpäa­ha­nen al­kaa kou­ris­tel­la kuo­lon­tus­kis­saan, kun rau­ta­tieyh­tiön sa­nee­raa­ja saa­puu te­kemään jul­mia va­lin­to­jaan.
Ten­nes­see Wil­liam­sin klas­sik­konäy­telmän fil­ma­ti­soin­tiin saa­tiin jäl­kikä­teen aja­tel­tu­na­hy­vin mie­len­kiin­toi­nen kas­ti Ro­bert Red­for­din ja Na­ta­lie Woo­din lisäk­si: Ro­bert Bla­ke, Char­les Bron­son, Bru­ce Wat­son, Ka­te Reid.
Tämä jää jäh­meän to­teu­tuk­sen jal­koi­hin. Ih­me kyllä, asial­la oli Pol­lac­kin ta­soi­nen oh­jaa­ja ja kä­si­kir­joit­ta­jien ykkö­senä hää­ri Fran­cis Cop­po­la

Kuva, ääni & ekstrat

Näyttää hyvältä ja kuulostaa selkeältä, mutta ääriviivoja on tarkennettu turhan paljon. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy