Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Analyze This - terapian tarpeessa

Analyze This 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.77/1.3
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

En­simmäistä ker­taa elo­ku­va­his­to­rias­sa ma­fia­mies al­kaa käydä kal­lon­ku­tis­ta­jal­la.

En­simmäistä ker­taa elo­ku­va­his­to­rias­sa ma­fia­mies (Ro­bert De Ni­ro) al­kaa käydä kal­lon­ku­tis­ta­jal­la (Bil­ly Crys­tal). Lo­pul­ta jäl­kimmäi­nen vie shown. Myös va­kio­gangs­ta Joe Vi­te­rel­li on mai­nio. Ai­ka haus­ka idea, jo­ka vain osit­tain joh­ti haus­kaan elo­ku­vaan. Ilo ir­toaa vas­ta lop­pu­puo­lel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hyvä levy. Ekstroissa 4,5 min poistettuja kohtauksia. Crystal ja De Niro kommentoivat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy