Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Väärät paperit

Identity Theft 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582936803

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Toisten rahoilla on helppo shoppailla. Gilmore Girls -sarjan Sookiena parhaiten muistettu Melissa McCarthy onnistuu välttämään vastenmielisen loisen mielikuvan ja luomaan hahmostaan kuplivan vetreän tapauksen.
Toisten rahoilla on helppo shoppailla. Gilmore Girls -sarjan Sookiena parhaiten muistettu Melissa McCarthy onnistuu välttämään vastenmielisen loisen mielikuvan ja luomaan hahmostaan kuplivan vetreän tapauksen.
Amanda Peet
Amanda Peet

Elokuva

Hyväus­koi­nen ta­lous­hal­lin­non ka­ve­ri an­taa pu­he­li­mes­sa hen­kilö­tie­ton­sa il­mais­ta iden­ti­teet­ti­var­kaus­tur­vaa kaup­paa­val­le nai­sel­le ja pää­see pian jah­taa­maan elämänsä lan­ko­ja maan poik­ki.

Hyväus­koi­nen ta­lous­hal­lin­non ka­ve­ri (Ja­son Ba­te­man) an­taa pu­he­li­mes­sa hen­kilö­tie­ton­sa il­mais­ta iden­ti­teet­ti­var­kaus­tur­vaa kaup­paa­val­le nai­sel­le (Me­lis­sa Mc­Cart­hy) ja pää­see pian jah­taa­maan elämänsä lan­ko­ja maan poik­ki. Klas­si­sen roadt­ri­pin kaa­vaan puet­tu vä­rikäs ta­ri­na kul­kee Flo­ri­das­ta Geor­gian ja St. loui­sin kaut­ta Co­lo­ra­doon, ja myös huu­mo­ri yrittää ah­ke­ras­ti ylittää ra­jo­ja. Kar­ne­vaa­li­hen­ki­sen tri­pin var­rel­le mah­tuu useam­pi­kin kum­ma­jai­nen, mut­ta Mc­Cart­hyn kup­li­van vet­reä luot­to­kort­ti­hir­mu on tämän sir­kuk­sen kiis­ta­ton ku­nin­ga­tar.
Lop­pu­tu­le­ma on viih­dyttävä hu­pai­lu, jo­ka löytää kyllä mo­net kli­sei­set nuo­tit, mut­ta myös ko­sol­ti omaa nii­den ympä­ril­le. Bri­des­maids elo­ku­vas­sa kar­mean roo­lin vetä­nyt Mc­Cart­hy muis­te­taan edel­leen par­hai­ten Gil­mo­re Girl­sin Soo­kie­na, mut­ta tässä huu­mo­ri al­kaa taas luis­taa. Ja­son Ba­te­man puo­les­taan tar­joaa hyvän kai­ku­poh­jan sket­seil­le ja saa it­se­kin ai­na­kin yh­den hil­peän ho­bit­ti-rep­lii­kin. Muu­ten­kin näyt­te­lijä­kaar­ti on pas­se­li: Jon Fav­reau on nilk­ki­po­mo, Mo­der­nin per­heen Eric Sto­nest­reet avo­mie­li­nen leh­mi­poi­ka ja Ro­bert Pat­rick eläk­keel­le jää­nyt T-1000 palk­kion­metsästäjänä.
Ta­ri­nan lop­pu­hui­pen­nus on lo­pul­ta pie­ni tu­sah­dus kaik­keen pe­tauk­seen näh­den, ja va­lit­tu huu­mo­rin tyy­li on hie­man hi­das­vi­rit­tei­nen, mut­ta ko­ko­nai­suus on hyvä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on läpeensä vakaa, erotteleva ja luonnollisen värikylläinen - näin erityisesti etelän ilta-auringossa kylpessään. Ääniraita kerää kohtalaisesti kierroksia kohti loppuhuipennusta, mutta kaipaisi silti lisää eloa tien päälle. Vaisuissa ekstroissa making of (17 min.), vaihtoehtoisia otoksia (5 min.), mokia (1 min.) ja koosteet huumorin luomisesta (8 min.) sekä palkkionmetsästäjän autosta (4 min.). (IJ)
25/09/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy