Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Johnny English

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 106095EAN: 5050582067156

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­nen ja ai­noa elo­ku­va, jon­ka ai­ka­na olen nu­kah­ta­nut teat­te­ris­sa.

En­simmäi­nen ja ai­noa elo­ku­va, jon­ka ai­ka­na olen nu­kah­ta­nut teat­te­ris­sa. Mut­ta se joh­tui enemmän olo­suh­teis­ta kuin it­se elo­ku­vas­ta, sillä van­haan brit­tiläi­sen Barc­lay’s pan­kin mai­nok­sen hah­moon pe­rus­tu­va agent­ti­ko­me­dia pitää nor­maa­lio­lois­sa vai­vat­ta he­reillä. Rowan At­kin­so­nin toi­sen suu­ren hah­mon, Mr. Bea­nin, lef­fa­seik­kai­luun näh­den tämä on suo­ras­taan mes­ta­ri­teos.

Kuva, ääni & ekstrat

Erittäin hyvä kuva, vaikka reunavärinää ja lievemmässä määrin myös kohinaa esiintyy. Yksityiskohtien toistoon toivoisi hieman enemmän tarkkuutta. Dynaaminen ääniraita on dialogiltaan selkeä ja sekä tehosteiden että musiikin osalta miellyttävän tilava. Ekstroissa making of (25 min.) ja pelejä. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy