Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Juntti-Joe

Joe Dirt 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tv:n Am­mu vaan -­sar­jan Da­vid Spa­de vetää it­sel­leen tyy­pil­li­sen roo­lin kauan ka­don­nei­ta van­hem­piaan et­sivänä kum­ma­jai­se­na, jo­ka ko­kee yhtä jos tois­ta hal­ki jenk­kilän reis­sa­tes­saan.

Tv:n Am­mu vaan -sar­jan Da­vid Spa­de vetää it­sel­leen tyy­pil­li­sen roo­lin kauan ka­don­nei­ta van­hem­piaan et­sivänä kum­ma­jai­se­na, jo­ka ko­kee yhtä jos tois­ta hal­ki jenk­kilän reis­sa­tes­saan.
Erään­lai­nen kah­jo­ver­sio For­rest Gum­pis­ta, jos­sa mo­ni­kaan ta­pah­tu­ma ei ole en­nus­tet­ta­vis­sa, saa­ti sit­ten jär­keiltä­vissä. Flirt­tai­lee jat­ku­vas­ti maut­to­muuk­sien kans­sa, mut­ta säi­lyttää läm­min­hen­ki­syy­tensä ja odot­ta­mat­to­man terävän ot­teen­sa lop­puun saak­ka.
Eh­tii myös ir­vail­la tun­ne­tuil­le elo­ku­vil­le, ku­ten Uh­ri­lam­pail­le. Ch­ris­top­her Wal­ke­nil­la ja Kid Roc­kil­la si­vuo­sat.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohinasta huolimatta kirkas ja erottelukykyinen kuva. Laadukas, huoliteltu ääniraita luottaa enimmäkseen monologimaiseen kerrontaan, mutta selviytyy hyvin myös tehosteista. Ohjaajan ja Spaden kommenttiraidat, pieleen menneitä ja poistettuja otoksia, traileri (anamorfinen/DD5.1) ja faktat. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Dennie Gordon
Pääosissa: David Spade
Tarina: David Spade Fred Wolf
Kuvaus: John R. Leonetti
Musiikki: Waddy Wachtel
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy