Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viimeinen puhelu

The Mean Season 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.90
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 93168EAN: 6438044039559

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri tyttö sur­ma­taan Mia­mis­sa.

Nuo­ri tyttö sur­ma­taan Mia­mis­sa. Toi­mit­ta­ja Mal­colm An­der­son jou­tuu vas­taa­maan mur­ha-ar­tik­ke­leis­taan pää­toi­mit­ta­jan lisäk­si myös it­se mur­haa­jal­le.
K­las­sis­ta ri­ko­se­lo­ku­va­ker­ron­taa edus­ta­va jännä­ri toi­mii jo­pa hiu­kan hätäil­len. Pie­nellä sy­ventä­mi­sellä oli­si saa­tu vuo­si­kym­me­niä kestävä teos. Haa­ve jul­ki­suu­des­ta kei­nol­la millä hyvänsä on ai­hee­na ken­ties ajan­koh­tai­sem­pi kuin kos­kaan, to­ki myös tu­han­nes­ti fil­ma­ti­soi­tu. Vii­mei­nen pu­he­lu on puut­teis­taan huo­li­mat­ta miel­lyttävää kat­sot­ta­vaa la­ji­tyy­pissään, edus­ta­ja ajal­ta en­nen vi­deot­ril­le­ri­mas­san va­li­tet­ta­vaa lä­pi­mur­toa.
Tuu­li­tuk­ka Kurt Rus­sell on oma täy­sin yllä­tyk­setön it­sensä, Ma­riel He­min­gwayl­le on kir­joi­tet­tu hämmäs­tyttävän lap­sel­li­nen roo­li.

Kuva, ääni & ekstrat

Haaleat kasarivärit, vaaleaa sävyä tungetaan voimalla. Rakeisuutta on, mutta ei häiriöksi asti. Signaali on voimaton, ja lisäksi tarpeettoman tummasävyinen. Vastapainoksi Lalo Schifrinin score on monipuolisuudessaan todella tehokas. Ekstroilla ei hellitä. Nimi "Viimeinen puhelu" ei kuvaa myrskykauteen viittaavaa alkuperäisnimeä "The Mean Season" kovinkaan tehokkaasti. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy