Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Uutisankkuri – Ron Burgundyn legenda

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 111171EAN: 5050583013411

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mai­nio Sa­tur­day Night Li­ve –­hen­ki­nen ko­me­dia it­se­rak­kaas­ta, mut­ta sil­ti var­sin symp­pik­sestä uu­ti­sank­ku­ris­ta, jo­ka jou­tuu elämänsä koi­tok­seen, kun mie­hi­seen uu­tis­huo­nee­seen saa­puu nais­puo­li­nen ai­sa­pa­ri.

Mai­nio Sa­tur­day Night Li­ve –­hen­ki­nen ko­me­dia it­se­rak­kaas­ta, mut­ta sil­ti var­sin symp­pik­sestä uu­ti­sank­ku­ris­ta (Will Fer­rell), jo­ka jou­tuu elämänsä koi­tok­seen, kun mie­hi­seen uu­tis­huo­nee­seen saa­puu nais­puo­li­nen ai­sa­pa­ri (Ch­ris­ti­na App­le­ga­te). Muu­ta­maan ot­tee­seen sket­sit am­pu­vat yli ja ohi, mut­ta pääo­sin me­no on rie­mas­tut­ta­van oma­lei­mais­ta. Ca­meo-roo­leis­sa näyttäy­tyy yk­si jos toi­nen­kin ny­ky­ko­me­dioi­den täh­ti – ja Jack Blac­kin sket­si lop­pu­teks­teissä kruu­naa ko­ko elo­ku­van.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on pääsääntöisesti erinomaisen tarkka ja väritoistoltaan toimiva. Ääniraita on ongelmattoman selkeä, ja puhepainotteisuudestaan huolimatta virkeä. Runsaissa ekstroissa tekijöiden erilainen kommenttiraita, hauska musiikkivideo, pieleen menneitä otoksia (8 min.), poistetuja kohtauksia (28 min.) ja making of (10 min.). (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy