Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Erin Brockovich

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 101665EAN: 5051160230672

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­sielämän ta­pauk­seen poh­jau­tu­va ker­to­mus whi­tet­rash-­taus­tai­ses­ta vam­pis­ta, jo­ka nou­see asia­na­jo­toi­mis­ton hant­ti­hom­mis­ta USA:n oi­keus­his­to­rian suu­rim­man va­hin­gon­kor­vaus­ta­pauk­sen san­ka­rit­ta­rek­si.

To­sielämän ta­pauk­seen poh­jau­tu­va ker­to­mus whi­tet­rash-taus­tai­ses­ta vam­pis­ta, jo­ka nou­see asia­na­jo­toi­mis­ton hant­ti­hom­mis­ta USA:n oi­keus­his­to­rian suu­rim­man va­hin­gon­kor­vaus­ta­pauk­sen san­ka­rit­ta­rek­si.
Myr­kyl­li­nen kro­mi on va­lu­nut poh­ja­ve­siin ja ai­heut­taa syöpää alueen asuk­kais­sa. Roo­lis­taan mm. Os­ca­ril­la, BAF­TA:l­la ja Gol­den Glo­bel­la pal­kit­tu Ju­lia Ro­berts näyt­te­lee hie­nos­ti, ja myös Al­bert Fin­ney on si­vuo­sas­sa men­to­ri­na mies pai­kal­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Aiemmalta DVD:ltä tutuissa ekstroissa mm. hyvä making of (15 min.), poistettuja kohtauksia (30 min.) ja oikean Brockovichin haastattelu (4 min.), mutta ei ohjaajan kommenttiraitaa. Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (PS/IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy