Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Erin Brockovich

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 101665EAN: 5051160230672

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

To­sielämän ta­pauk­seen poh­jau­tu­va ker­to­mus whi­tet­rash-­taus­tai­ses­ta vam­pis­ta, jo­ka nou­see asia­na­jo­toi­mis­ton hant­ti­hom­mis­ta USA:n oi­keus­his­to­rian suu­rim­man va­hin­gon­kor­vaus­ta­pauk­sen san­ka­rit­ta­rek­si.

To­sielämän ta­pauk­seen poh­jau­tu­va ker­to­mus whi­tet­rash-taus­tai­ses­ta vam­pis­ta, jo­ka nou­see asia­na­jo­toi­mis­ton hant­ti­hom­mis­ta USA:n oi­keus­his­to­rian suu­rim­man va­hin­gon­kor­vaus­ta­pauk­sen san­ka­rit­ta­rek­si.
Myr­kyl­li­nen kro­mi on va­lu­nut poh­ja­ve­siin ja ai­heut­taa syöpää alueen asuk­kais­sa. Roo­lis­taan mm. Os­ca­ril­la, BAF­TA:l­la ja Gol­den Glo­bel­la pal­kit­tu Ju­lia Ro­berts näyt­te­lee hie­nos­ti, ja myös Al­bert Fin­ney on si­vuo­sas­sa men­to­ri­na mies pai­kal­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Aiemmalta DVD:ltä tutuissa ekstroissa mm. hyvä making of (15 min.), poistettuja kohtauksia (30 min.) ja oikean Brockovichin haastattelu (4 min.), mutta ei ohjaajan kommenttiraitaa. Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (PS/IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy