Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kuolema pukee häntä

Death Becomes Her 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.90
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Os­ca­rin ar­voi­sil­la eri­kois­te­hos­teil­la vii­meis­tel­ty, hul­va­ton mus­ta ko­me­dia kil­pa­sis­kok­sis­ta, jot­ka ovat mo­lem­mat val­mii­ta mi­hin ta­han­sa osoit­taak­seen toi­sel­le ole­van­sa tätä me­nes­ty­neem­pi.

Os­ca­rin ar­voi­sil­la eri­kois­te­hos­teil­la vii­meis­tel­ty, hul­va­ton mus­ta ko­me­dia kil­pa­sis­kok­sis­ta (Gol­die Hawn ja Me­ryl St­reep), jot­ka ovat mo­lem­mat val­mii­ta mi­hin ta­han­sa osoit­taak­seen toi­sel­le ole­van­sa tätä me­nes­ty­neem­pi. Ää­rimmäi­senä kons­ti­na he kum­pi­kin pää­tyvät naut­ti­maan elik­sii­riä, jo­ka pysäyttää luon­nol­li­sen van­he­ne­mi­sen pro­ses­sin.
Do­pin­gil­la on si­vu­vai­ku­tuk­sen­sa­kin, ku­ten san­ka­rit­ta­ret saa­vat muu­ta­man, nor­maa­lis­ti koh­ta­lok­kaan on­net­to­muu­den jäl­keen ha­vai­ta. Kol­miod­raa­man vä­li­ka­pu­la­na on Bru­ce Wil­li­sin näyt­te­lemä ek­sent­ri­nen hau­tau­su­ra­koit­si­ja, jo­ta hy­vin ku­vaa hä­nen pa­tent­ti­rat­kai­sun­sa kuol­lei­den meik­kaa­mi­seen: rau­ta­kau­pan sp­ray-maa­li!
Pie­nem­missä roo­leis­sa vi­lah­ta­vat myös Isa­bel­la Ros­sel­li­ni, Mic­hael Cai­ne ja oh­jaa­ja Syd­ney Pol­lack.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieno elokuva, jolle rakeinen, ei-anamorfinen kuva ei tee oikeutta. Ekstroista löytyy yhdeksän minuutin dokumentti, traileri (4:3/DD 2.0) ja runsaasti faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy