Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Blackhat

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083036348

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kii­na­lai­sen ydin­voi­ma­lan po­sah­det­tua il­maan tun­te­mat­to­man hak­ke­rin myyrän­työn seu­rauk­se­na lyövät ky­ber­so­das­sa yleensä na­pit vas­tak­kain ole­vat Yh­dys­val­lat ja Kii­na yllättäen hynt­tyyt yh­teen syyl­li­sen jäl­jittä­mi­sek­si.

Kii­na­lai­sen ydin­voi­ma­lan po­sah­det­tua il­maan tun­te­mat­to­man hak­ke­rin myyrän­työn seu­rauk­se­na lyövät ky­ber­so­das­sa yleensä na­pit vas­tak­kain ole­vat Yh­dys­val­lat ja Kii­na yllättäen hynt­tyyt yh­teen syyl­li­sen jäl­jittä­mi­sek­si. Ai­noa mies, jo­ka ky­ke­ni­si ar­voi­tuk­sen rat­kai­se­maan vi­ruu ame­rik­ka­lai­ses­sa van­ki­las­sa, mut­ta tämäkään ei ole kum­moi­nen hi­das­te.
Mic­hael Man­nin oh­jaa­ma elo­ku­va näyttää, kuu­los­taa ja mais­tuu mie­hen elo­ku­val­ta, mut­ta ei va­li­tet­ta­vas­ti nii­den par­hai­den vuo­si­ker­to­jen tuo­tok­sel­ta. Hea­tin kal­tais­ta nok­ke­luut­ta tai in­ten­si­teet­tiä ei ta­voi­te­ta, mut­ta sees­tei­sestä Mia­mi Vi­ces­ta tämä kyllä käy.
Vi­deo­mai­nen jännä­ri uh­maa us­kot­ta­vuu­den ra­jo­ja ke­hys­ta­ri­nal­laan ja elot­to­mas­ti ete­ne­villä hah­moil­laan, mut­ta hak­ke­roin­nin ku­vauk­ses­sa tun­tuu ole­van ri­pauk­sen ver­ran enemmän us­kot­ta­vuut­ta kuin kes­kimääräi­sessä TV-viih­dyk­keessä. Ky­se on lo­pul­ta pe­rin vä­sy­neestä myöhäi­sil­lan tee­majännä­ristä, jo­ten ei ole yllä­tys, että elo­ku­va jäi lip­pu­luu­kul­la 90 mil­joo­nan dol­la­rin flo­pik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Erehtymättömästi Michael Mann -elokuvalta näyttävä kuva on videomaisen terävä ja studiomaisesti valaistu. Jälki on kiitettävän terävää ja miljööt vivahteikkaita. Ääniraita toistaa dialogin ja sähköisen musiikin terävästi. Musiikkiraita on pettymys niin ohjaajan kuin säveltäjien aiemmat elokuvat huomioiden. Kokonaisuus maistuu videoviihdykkeeltä täysiverisen elokuvan sijaan, mutta teknisesti anti on valitun ilmeen puitteissa tasokasta. Ekstroissa kolme koostetta kyber-uhista (13 min.), kuvauspaikoista (10 min.) ja realismin tavoittelusta (17 min.). (IJ)
04/07/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy