Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Poikkeustila

The Siege 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101070  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­SA:n man­te­reel­la ei ole so­dit­tu sit­ten sisäl­lis­so­dan ja en­nen WTC-­tur­maa.

U­SA:n man­te­reel­la ei ole so­dit­tu sit­ten sisäl­lis­so­dan ja en­nen WTC-tur­maa. Mitä jos ter­ro­ris­min var­jol­la saa­daan so­ta­ti­la ai­kaa Brook­ly­nis­sa ja Hum­me­rit ka­duil­le? Elo­ku­va nos­taa 1970-lu­vun Etelä-A­me­ri­kan ti­lan­teen muu­ta­man tu­hat mai­lia poh­joi­sem­mak­si. Sen ajan po­liit­ti­set nuo­ret, kat­so­kaa tämä ja naut­ti­kaa. Hie­noa, että kaik­kea muu­ta kuin ac­tiontäh­ti An­net­te Be­ning on mu­ka­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat tämän vuodatuksen tukena 100 prosenttia, digitaalisuuden tie on myös tämän levyn tavoite. Traileri. Making of -dokumentti. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy