Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Walking Dead - 3. kausi

The Walking Dead The Complete Third Season 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 698 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044364262

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kä­ve­le­vien kuol­lei­den tv-­sar­jan kol­man­nel­la kau­del­la ku­va­taan en­tistä enemmän mui­den sel­viy­ty­nei­den ih­mis­ten luo­maa uh­kaa, kos­ka kuol­lei­den tap­pa­mi­nen al­kaa käydä jo ru­tii­nis­ta.

Kä­ve­le­vien kuol­lei­den tv-sar­jan kol­man­nel­la kau­del­la ku­va­taan en­tistä enemmän mui­den sel­viy­ty­nei­den ih­mis­ten luo­maa uh­kaa, kos­ka kuol­lei­den tap­pa­mi­nen al­kaa käydä jo ru­tii­nis­ta.
Rick al­kaa epäillä ky­kyään toi­mia joh­ta­ja­na ja oi­keut­taan tehdä mo­raa­li­set päätök­set jouk­kon­sa puo­les­ta. Kau­si kä­sit­te­lee maail­man­lo­pun pi­tem­piai­kai­sia vai­ku­tuk­sia hah­mo­jen mie­len­ti­laan. Sel­viy­tyjät al­ka­vat ta­ju­ta, että pe­las­tus­ta ei ole tu­los­sa, jo­ten heidän täy­tyy sel­vitä omil­laan mi­ten par­hai­ten nä­kevät. Ka­ve­ria ei enää välttämättä au­te­ta — ai­na­kaan jos tämä kuu­luu väärään ryhmään.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Kolmella levyllä. Ekstroissa viiden jakson kommenttiraidat, 62 min. dokumentit ja 14 min. poistettuja kohtauksia. (OS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy