Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

C.B. Strike - the series

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2018Kesto: 401 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112746483

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

J. K. Row­lin­gin sa­la­ni­mellä kynäi­lemä brit­ti­dek­ka­ri seu­raa en­tistä so­ta­po­lii­sia, jo­ka nyt rat­koo mur­hia Lon­toos­sa.

J. K. Row­lin­gin sa­la­ni­mellä kynäi­lemä brit­ti­dek­ka­ri seu­raa en­tistä so­ta­po­lii­sia, jo­ka nyt rat­koo mur­hia Lon­toos­sa. Ox­for­din ylio­pis­tos­ta poisjättäy­ty­nyt ja maail­maa näh­nyt mies näyttää ta­vik­sel­ta, mut­ta ei vähästä hätkähdä suur­kau­pun­gin si­vu­ku­jia epäil­ty­jen perässä mit­tail­lees­saan.
Verk­kai­ses­ti ete­nevä sar­ja nap­paa kii­tettäväs­ti mu­kaan­sa, mut­ta ei kui­ten­kaan on­nis­tu nou­se­maan pak­ko nähdä -luo­kan ta­pauk­sek­si. Tämä on tai­dol­la kynäil­tyä gen­re­viih­dettä, jos­sa hah­mot tun­tu­vat dia­lo­gia myö­ten us­kot­ta­vil­ta, jo­pa sym­paat­ti­sil­ta, ja miljöö kiin­nos­ta­val­ta, mut­ta ko­ko­nai­suus mais­tuu sil­ti jo näh­dyltä.
Tämä en­simmäi­nen sar­ja sisältää kol­me adap­taa­tio­ta Row­lin­gin sa­la­ni­mellä Ro­bert Calb­raith kynäi­le­mistä kir­jois­ta: The Cuc­koo's Cal­ling, The Sil­kworm ja Ca­reer of Evil.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstraton. (IJ)
05/08/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy