Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Zebra Lounge

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

TV-oh­jaa­jaan te­kemä ja tv/­vi­deo-­tuo­tan­nois­sa viih­ty­nei­den näyt­te­lijöi­den mie­hittämä, mut­ta yllättäen lop­pu­tu­los on ereh­dyttävän lä­hellä oi­keaa elo­ku­vaa.

TV-oh­jaa­jaan te­kemä ja tv/­vi­deo-tuo­tan­nois­sa viih­ty­nei­den näyt­te­lijöi­den mie­hittämä, mut­ta yllättäen lop­pu­tu­los on ereh­dyttävän lä­hellä oi­keaa elo­ku­vaa.
S­tep­hen Bal­dwin ja Kris­ty Swan­son pa­rin­vaih­toon miel­ty­neenä, kli­sei­sen psy­koot­ti­se­na pa­ris­kun­ta­na, jo­ka ei sit­ten millään ha­luai­si luo­pua löytämästään en­si­ker­ta­lais­pa­ris­kun­nas­ta. Oi­keas­taan vain al­kua­se­tel­ma nou­see kar­van ver­ran kli­seen ylä­puo­lel­le, mut­ta on­nis­tu­neen tek­ni­sen to­teu­tuk­sen an­sios­ta kat­sot­ta­van huo­no tril­le­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen, ajoittain ikävän epätarkka kuva, ja tehokas, miellyttävän virkeä ja tilava ääniraita. Ekstroissa traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy