Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Like Father

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2018Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Alt­ta­ril­la jä­tet­ty työ­nar­ko­maa­ni pää­tyy hää­mat­kal­le etäi­sen isänsä kans­sa.

Alt­ta­ril­la jä­tet­ty työ­nar­ko­maa­ni (K­ris­ten Bell) pää­tyy hää­mat­kal­le etäi­sen isänsä (Kel­sey Gram­mer) kans­sa. Vii­kon ris­tei­ly on juu­ri­kin se lää­ke millä mo­lem­pien elämän­lan­gat oi­kais­taan pik­ku­ki­van ajan­viet­teen lo­mas­sa. Mi­ni­gol­fis­ta me­lon­taan ja köy­si­ra­das­ta cock­tai­lei­hin tar­joa­vat ne as­kel­mer­kit, joi­den kaut­ta elämä pa­laa rai­teil­leen — tai sor­met joh­ta­vat ris­tei­lyjär­jestäjän verk­ko­si­vuil­le. Näin pan­de­mia-ai­kaan ris­tei­ly­ku­vas­to to­ki toi­mii enemmän pa­ko­na ar­jes­ta kuin oi­keas­ti mat­kai­lu­mai­nok­se­na.
Puit­teil­taan hulp­pea ajan­tap­po­veh­je ei ky­ke­ne in­hi­mil­li­seen draa­maan, mut­ta kylmä­kis­koi­ses­ti tar­joil­tu ta­ri­na on lähtö­koh­dal­taan oma­peräi­sem­pi kuin kaik­ki sen kli­seet an­tai­si­vat odot­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva on skarppi ja värikylläinen Nykissä, risteilylaivalla ja paratiisisaarilla. Kylmä, mutta läsnäoleva ääniraita luottaa dialogiin. (IJ)
06/11/2020

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy