Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tulilinjalla – Collector’s Edition

In the Line of Fire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98488EAN: 5051160114910

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­si, kai­vat­tu keräi­lijän­ver­sio Pe­ter­se­nin rea­ga­ni­lai­ses­ta sa­la­mur­hat­ril­le­ristä, nyt So­nyn jul­kai­se­ma­na.

Uu­si, kai­vat­tu keräi­lijän­ver­sio Pe­ter­se­nin rea­ga­ni­lai­ses­ta sa­la­mur­hat­ril­le­ristä, nyt So­nyn jul­kai­se­ma­na.
Terävä ja su­ju­va­liik­kei­nen tril­le­ri sa­lai­sen pal­ve­lun agen­tis­ta (C­lint Eas­twood), jo­ka jou­tuu tais­te­le­maan van­ho­ja Ken­ne­dyn ai­kai­sia trau­mo­jaan ja poik­ki­te­loin aset­tu­via oma­hyväi­siä po­li­tiik­ko­ja vas­taan yrittäessään estää pre­si­den­tin sa­la­mur­han. John Mal­ko­vich te­kee lois­ta­van suo­ri­tuk­sen yliä­lykkäänä mur­ha­mie­henä, jo­ka heittäy­tyy lei­kit­te­lemään vas­ta­pe­lu­rin­sa kans­sa.
E­lo­ku­vaa käy­tetään usein mal­lie­si­merk­kinä Hol­lywoo­din pint­tymästä pa­riut­taa ikä­lop­pu­ja äijänkäppänöitä huo­mat­ta­vas­ti nuo­rem­pien nais­ten kans­sa, mut­ta oi­keas­taan Eas­twood ja Re­ne Rus­so osaa­vat suh­tau­tua roo­lei­hin­sa sel­lai­sel­la huu­mo­ril­la ja luon­nol­li­suu­del­la, et­tei heidän kes­ki­nen veh­tauk­sen­sa tun­nu lain­kaan vä­kinäi­seltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Julkaisu on identtinen aiemman Egmontin julkaisun kanssa. Kuva on erinomaisen tarkka ja väritoistoltaan sekä hallittu että onnistuneen sävykäs. Pientä värinää on edelleen havaittavissa vaakatasoissa. Ääniraita ei ole erityisen tilava, mutta teknisesti moitteeton ja sisällöllisesti tunnelmallinen. Ekstrat ovat niin ikään tuttuja aiemmalta Collector's Edition -julkaisulta: traileri, yhdeksän tv-mainosta, kaksi mainosdokumenttia (yht. 10 min), 22 min dokumenttikooste, viisi poistettua kohtausta, 20 min kuvauspaikkadokumentti, ohjaajan kommenttiraita ja biografiat. (IJ/PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy