Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Muukalaisia Venetsiassa

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Täy­sin epäus­kot­ta­va ta­ri­na ta­val­li­sen es­ty­neestä brit­ti­pa­ris­ta, jo­ka va­pau­tuu ta­vat­tuaan eri­koi­sen avio­pa­rin Ve­net­sias­sa.

Täy­sin epäus­kot­ta­va ta­ri­na ta­val­li­sen es­ty­neestä brit­ti­pa­ris­ta, jo­ka va­pau­tuu ta­vat­tuaan eri­koi­sen avio­pa­rin Ve­net­sias­sa. Na­tas­ha Ric­hard­son on köyhän nai­sen Em­ma Thomp­son, eikä He­len Mir­renkään ole ai­hees­ta huo­li­mat­ta oma eroot­ti­nen it­sensä. Ch­ris­top­her Wal­ken ei ole luul­ta­vas­ti kos­kaan ol­lut yhtä huo­nos­sa elo­ku­vas­sa. Tässä elo­ku­vas­sa juo­daan Tig­na­nel­loa pas­tan kans­sa. Ehkäpä val­po­li­cel­la oli­si toi­mi­nut pa­rem­min.
Kes­ki­ta­son ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy