Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muukalaisia Venetsiassa

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täy­sin epäus­kot­ta­va ta­ri­na ta­val­li­sen es­ty­neestä brit­ti­pa­ris­ta, jo­ka va­pau­tuu ta­vat­tuaan eri­koi­sen avio­pa­rin Ve­net­sias­sa.

Täy­sin epäus­kot­ta­va ta­ri­na ta­val­li­sen es­ty­neestä brit­ti­pa­ris­ta, jo­ka va­pau­tuu ta­vat­tuaan eri­koi­sen avio­pa­rin Ve­net­sias­sa. Na­tas­ha Ric­hard­son on köyhän nai­sen Em­ma Thomp­son, eikä He­len Mir­renkään ole ai­hees­ta huo­li­mat­ta oma eroot­ti­nen it­sensä. Ch­ris­top­her Wal­ken ei ole luul­ta­vas­ti kos­kaan ol­lut yhtä huo­nos­sa elo­ku­vas­sa. Tässä elo­ku­vas­sa juo­daan Tig­na­nel­loa pas­tan kans­sa. Ehkäpä val­po­li­cel­la oli­si toi­mi­nut pa­rem­min.
Kes­ki­ta­son ku­va ja ää­ni­rai­ta. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy