Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Badlands

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.77/1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pitkäk­si ai­kaa en­nen The Thin Red Li­ne -e­lo­ku­vaa vaien­neen Ma­lic­kin mai­ne pe­rus­tuu tähän Suo­mes­sa Jul­ma maa -­ni­mellä kul­ke­nee­seen teok­seen.

Pitkäk­si ai­kaa en­nen The Thin Red Li­ne -e­lo­ku­vaa vaien­neen Ma­lic­kin mai­ne pe­rus­tuu tähän Suo­mes­sa Jul­ma maa -ni­mellä kul­ke­nee­seen teok­seen. Kult­ti­suo­sio­ta. Jim­my Dea­nia api­noi­van Mar­tin Shee­nin lä­pi­mur­to. Myös Sis­sy Spa­ce­kin roo­li­suo­ri­tus häikäi­see.En­simmäistä ker­taa ste­reoää­nellä ja vieläpä uu­del­leen mas­te­roi­tu­na kuu­del­le ka­na­val­le. En tiedä, on­ko ku­vaan kos­ket­tu (teat­te­ri­ku­va­suh­de oli 1.85:1), mut­ta laa­ja­ku­va te­kee oi­keut­ta täl­le hie­nol­le teok­sel­le. Muu­ten jää do­ku­ment­tiai­neis­toa kai­paa­maan.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy