Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viimeinen metro

Le derniere métro 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 90183EAN: 6438194033513

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­rii­si vuon­na 1942: kuu­lui­san teat­te­ri­gu­run vai­mo us­kot­te­lee mie­hensä paen­neen juu­ta­lais­vai­no­ja, vaik­ka mies pii­lot­te­lee teat­te­rin kel­la­ris­sa.

Pa­rii­si vuon­na 1942: kuu­lui­san teat­te­ri­gu­run vai­mo (Cat­he­ri­ne De­neu­ve) us­kot­te­lee mie­hensä paen­neen juu­ta­lais­vai­no­ja, vaik­ka mies pii­lot­te­lee teat­te­rin kel­la­ris­sa. Oh­jaa­jal­le tyy­pil­li­nen ki­reä ja kul­mi­kas dia­lo­gi saa hyvän kas­vua­lus­tan oi­kei­den ta­pah­tu­mien ja näy­telmän har­joi­tus­ten vuo­ro­tel­les­sa. Jo­ten­kin draa­ma ei enää kui­ten­kaan lii­kah­te­le yhtä ir­to­nai­ses­ti kuin en­nen. Ase­tel­ma on kui­ten­kin her­kul­li­nen. Truf­faut kään­te­lee brech­tiläi­sen il­lu­siot­to­man teat­te­rin pe­rin­teitä me­ta­ta­sol­la, kun to­del­li­suus ja ti­vo­li vuo­rot­te­le­vat.
Pui­kois­sa ole­va oh­jaa­ja ra­kas­taa jäl­leen ker­ran lii­kaa ma­da­me De­neu­vea. Haus­kem­paa on nähdä nuo­reh­ko ja hoik­ka Gé­rard De­par­dieu pilk­kaa­mas­sa “­vint­ti­koi­raa” li­ha­vuu­des­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni toimivat odotusten mukaisesti. Ei ekstroja. (PS)
24/06/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy