Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dirty Pretty Things

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 75483EAN: 7321944651411

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ni­ge­ria­lai­nen lääkä­ri toi­mii tak­si­kus­ki-­res­pa­na Lon­toos­sa ja jou­tuu hou­ku­tel­luk­si lait­to­maan elin­kaup­paan.

Ni­ge­ria­lai­nen lääkä­ri toi­mii tak­si­kus­ki-res­pa­na Lon­toos­sa ja jou­tuu hou­ku­tel­luk­si lait­to­maan elin­kaup­paan. An­taa omal­ta an­siok­kaal­ta osal­taan aja­tuk­sen: kaik­kien hy­vin­voin­tia mais­ta­nei­den kult­tuu­rien ro­mah­dus­ta edeltää se, kun muual­ta muut­ta­nei­den hen­ki­set ja tai­dol­li­set ky­vyt lo­pul­ta ylittävät al­ku­peräis­kan­san omi­nai­suu­det. Val­tio­ta­son bud­denb­roo­keis­ta pu­hu­mat­ta­kaan ei me­no ole tästä kau­ka­na Suo­mes­sa. Kun ei tar­vit­se yrittää, rap­peu­tuu. Ei tämä ole mikään huip­pu-ur­hei­luun liit­tyvä to­tuus. Täh­det pu­hu­koon puo­les­taan.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni. Pik­selöi­tyy muu­ta­man ker­ran. Säädä ää­ni­rai­ta me­nus­ta, muu­ten pääl­le tu­lee DD 2.0. Ekst­rois­sa 8 min. b-ku­vaa, 21 min. haas­tat­te­lu­ja ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy