Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Bad Times at El Royale

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 142 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112747008

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Näy­telmämäi­nen ta­ri­na kah­den osa­val­tion, Ne­va­dan ja Ka­li­for­nian, ra­jan yli ra­ken­ne­tus­ta mo­tel­lis­ta, jon­ka kir­ja­val­la asu­kas­kaar­til­la on ka­na ky­nittävänä koh­ta­lon kans­sa.

Näy­telmämäi­nen ta­ri­na kah­den osa­val­tion, Ne­va­dan ja Ka­li­for­nian, ra­jan yli ra­ken­ne­tus­ta mo­tel­lis­ta, jon­ka kir­ja­val­la asu­kas­kaar­til­la on ka­na ky­nittävänä koh­ta­lon kans­sa.
1960-lu­vul­le si­joit­tu­van pulp-jännä­rin tyy­li­puh­das in­kar­naa­tio tar­joaa kie­li leik­kisäs­ti pos­kes­sa teh­tyä ja sil­ti täy­sin po­ke­ril­la tar­joil­tua kie­roi­lua, jos­sa jo­kai­sel­la vie­raal­la on oma roo­lin­sa pe­lat­ta­va­naan. Vi­suaa­li­ses­ti hui­kean huo­li­tel­tu ta­ri­na uh­kaa jäädä etäi­sek­si, mut­ta ote on kou­kut­ta­van kir­peä ja mys­tee­ri viih­dyttävä.

Kuva & ääni

Poikkeuksellisesti 35mm filmille kuvattu ja 4K:na masteroitu kuva on hyvä, mutta ei ilmiömäinen. Jälki on miellyttävän jäsentynyttä, filmirakeeltaan kauniin rosoista ja — kuten UHD:ltä sopii odottaa — HDR-väritoistoltaan upean hehkeää. Värit ja tekstuurit ovat mainiosti kohdallaan, mutta yksityiskohtien toistossaan anti jää valtaosin HD:n tasolle. Rauhallisen puhdas ääniraita luo hyvin tunnelmaa, eikä päästä tapahtumien akselia koskaan vakiintumaan turhan tavallisille urille.

Ekstrat

4K-levy on ekstraton, mutta boksin HD-levy tarjoilee elokuvan kaveriksi making of -koosteen ja kuvagallerian. (IJ)
05/06/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy