Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vitsivieteri

Mr. Saturday Night 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­ka­kan­nen teks­ti yrittää tur­haan luo­da dra­ma­tiik­kaa tähän flop­pi­ko­me­diaan pa­ha­sui­ses­ta stand up -­koo­mi­kos­ta.

Ta­ka­kan­nen teks­ti yrittää tur­haan luo­da dra­ma­tiik­kaa tähän flop­pi­ko­me­diaan pa­ha­sui­ses­ta stand up -koo­mi­kos­ta (li­venä lois­ta­va Bil­ly Crys­tal). Muu­ta­ma haus­ka heit­to, muu­toin puu­dut­ta­va. He­len Hunt pik­ku­roo­lis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni toimivat, mutta eivät ihastuta. Poistettuja kohtauksia hehkutetaan faktaruuduissa, mutta levyltä niitä ei löydy. Faktat ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy