Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuohuva 20-luku

The Roaring Twenties 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1939Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 90042EAN: 7321944669089

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­sestä maail­man­so­das­ta pa­lan­neet ve­te­raa­nit eivät so­peu­du nor­maa­lio­loi­hin, vaan ajau­tu­vat gangs­te­reik­si.

En­simmäi­sestä maail­man­so­das­ta pa­lan­neet ve­te­raa­nit (Ja­mes Cag­ney, Humph­rey Bo­gart) eivät so­peu­du nor­maa­lio­loi­hin, vaan ajau­tu­vat gangs­te­reik­si. Klas­sik­ko.
T­ri­via­huo­mioi­ta:1950-lu­vul­la sci­fi­tai­to­jaan esi­tel­lyt By­ron Has­kins vas­ta­si elo­ku­van te­hos­teis­ta ja kom­mu­nis­ti­vai­noi­hin sa­maan ai­kaan jou­tu­nut Ro­bert Ros­sen oli mu­ka­na kä­si­kir­joi­tus­tii­missä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, hieman kohinainen mustavalkokuva ja selkeä monoraita. Ekstroissa Warnerin esittelyohjelma Leonard Maltinin esipuheella (5+31 min.), kommenttiraita, 17 min. dokumentti ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy