Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Päätään pidempi

Renaissance Mann 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Feel-­Good -­peh­mod­raa­ma ex-­mai­nos­mie­hestä, jo­ka saa pes­tin opet­ta­maan ar­mei­jan toi­vot­to­mim­pia tu­na­rei­ta.

Feel-Good -peh­mod­raa­ma ex-mai­nos­mie­hestä (Dan­ny De­Vi­to), jo­ka saa pes­tin opet­ta­maan ar­mei­jan toi­vot­to­mim­pia tu­na­rei­ta. Vai­keuk­sien kaut­ta päästään voit­toon ja ha­vai­taan, et­tei elämä sit­tenkään ole niin kau­heaa. Le­vot­to­mat sie­lut ka­sar­mil­la, mut­ta suo­ra­vii­vai­sem­pi, eikä ota it­seään yhtä va­ka­vas­ti. Si­vu­roo­lis­sa Mark Wahl­berg, jo­ta kuul­laan myös ää­ni­rai­dal­la, osit­tain Mar­ky Mar­kik­si kre­di­toi­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtalainen kuva, vaikkakin kaukana ongelmattomasta - siinä määrin kuvakohinaa ja säröä esiintyy. Hyvä, pehmeä stereoraita koostuu lähinnä dialogista ja sateesta. Faktat. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Penny Marshall
Pääosissa: Danny DeVito
Tarina: Jim Burnstein
Kuvaus: Adam Greenberg
Musiikki: Hans Zimmer

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy