Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aseiden hetki

Hour of the Gun 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1967Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 76387EAN: 6416548530116

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ve­te­raa­nioh­jaa­ja John Stur­ge­sin uu­sin­ta­ver­sio tai pa­rem­min jat­ko OK Cor­ral­lin ta­pah­tu­mis­ta on­nis­tui eri­no­mai­ses­ti, kun ot­taa huo­mioon, että oh­jaa­ja te­ki vain 10 vuot­ta aiem­min en­simmäi­sen Wyatt Earp vs.

Ve­te­raa­nioh­jaa­ja John Stur­ge­sin uu­sin­ta­ver­sio tai pa­rem­min jat­ko OK Cor­ral­lin ta­pah­tu­mis­ta on­nis­tui eri­no­mai­ses­ti, kun ot­taa huo­mioon, että oh­jaa­ja te­ki vain 10 vuot­ta aiem­min en­simmäi­sen Wyatt Earp vs. Clan­to­nit –k­las­sik­kon­sa (Kuo­le­man­louk­ku O.K. Cor­ral) Burt Lan­cas­te­rin ja Kirk Doug­la­sin kans­sa.
Me­nes­tyk­seen on kak­si syytä. Tyy­li­la­ji on pe­rin­tei­nen ja ame­rik­ka­lai­nen, eikä voit­to­kul­kuaan juh­li­va spa­get­tiwes­tern näy tässä mi­tenkään. Oli myös us­ka­lias ja on­nis­tu­nut idea pal­ka­ta pa­rem­min­kin huu­mo­rilän­nestään ja Ma­ve­rick-vel­mui­luis­taan tut­tu Ja­mes Gar­ner ko­vak­si­kei­te­tyn Ear­pin osaan.
Kol­mas­kin syy löy­tyy. Kuo­le­ma­ton Ja­son Ro­bards te­kee ai­van eri­lai­sen Doc Hol­li­dayn kuin aiem­mat ka­pea­viik­si­set edeltäjänsä. Eikä Ro­bert Ryan pys­ty epäon­nis­tu­maan rois­ton roo­lis­sa.
Huo­maa myös Jon Voight var­hai­ses­sa roo­lis­saan en­nen John Sch­le­sin­ge­rin hit­tiä Kes­kiyön Cow­boy (1969).

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja selkeä ääniraita. Muutama vertikaalinen printtinaarmu. Ekstroissa traileri. (PS)
31/10/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy