Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Minusta on moneksi

Multiplicity 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Kea­ton x 4.

Mic­hael Kea­ton x 4. Kea­ton on ri­pus­ta­nut Bat­ma­nin viit­tan­sa nurk­kaan ja siir­ty­nyt ta­val­lis­ten kuo­le­vais­ten pa­riin ja sel­lais­ten ar­kipäiväis­ten on­gel­mien ar­moil­le kuin ajan puu­te.
Rat­kai­su tun­tuu ti­pah­ta­van tai­vaal­ta, kun mies ta­paa gee­ni­tut­ki­jan, jo­ka lu­pau­tuu kloo­naa­maan hä­net. Mon­ta miestä, yk­si maail­ma ja en­nen kaik­kea: yk­si vai­mo (An­die Mac­Dowell). Toi­sin sa­noen, kaik­ki ko­mean so­pan ai­nek­set ovat koos­sa.
A­joit­tain toi­mi­vaa ko­miik­kaa, mut­ta ko­ko­nai­suu­te­na jok­seen­kin vai­su länt­rin­ki. Oh­jaa­ja Ra­mis muis­tet­ta­neen Haa­mu­jen­gin Egon Speng­le­rinä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan ja ääniraidan laatu on kohtalainen. Levyllä traileri (4:3/DD5.1). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy