Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Men of Honor

Kunnian puolesta 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2000Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
MPEG-2 2.35*
Ääniraita: DTS 5.1 HD
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 102523EAN: 7391772563651

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

To­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va ta­ri­na mus­tas­ta mie­hestä, jo­ka tietää ha­lua­van­sa ar­mei­jan sy­vyys­su­kel­ta­jak­si eikä suos­tu tai­pu­maan ra­sis­ti­sen ympä­ristön edessä.

To­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va ta­ri­na mus­tas­ta mie­hestä (Cu­ba Goo­ding, Jr), jo­ka tietää ha­lua­van­sa ar­mei­jan sy­vyys­su­kel­ta­jak­si eikä suos­tu tai­pu­maan ra­sis­ti­sen ympä­ristön edessä. Elo­ku­va välttää fik­sus­ti kaik­kein kär­ke­vim­piä kli­seitä — var­sin­kin an­ta­mal­la sa­dis­ti­sen kou­lut­ta­jan (Ro­bert De Ni­ro) kas­vaa ste­reo­ty­piaa mo­ni­puo­li­sem­mak­si hah­mok­si — mut­tei sil­ti on­nis­tu täy­sin va­kuut­ta­maan pyy­teettö­myy­dellään. Har­mil­lis­ta on myös elo­ku­van oma­peräi­simmän koh­tauk­sen, su­kel­lus­ve­neyh­tee­no­ton, pal­jas­tu­mi­nen se­pit­teek­si.

Kuva & ääni

Virheettömän levollinen, väritoistoltaan onnistunut ja miellyttävän tarkka kuva piirtää tapahtumat ja aikakauden uskottavan välittömästi. Häviöttömästi pakattu 5.1-kanavainen DTS-HD-ääniraita kuulostaa ihailtavan hallitulta ja myös sisällöllisesti verrattain pirteältä. Tilakuva on kauttaaltaan vivahteikas, mutta todelliseen lentoon ylletään sukelluskohtauksissa, joissa vesi ja metalli mylvivät asiallisesti.

Ekstrat

Ekstroissa DVD:ltä tuttu ohjaajan, Goodingin, tuottaja Robert Teitelin ja käsikirjoittaja Scott Marshall Smithin rento ja informatiivinen kommenttiraita, paljon tositarinasta tietävä uusi triviatekstitys ja sokerina pohjalla elokuvan traileri HD-muodossa DD5.1-äänin. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy