Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Street Kings

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206593EAN: 6438044174564

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­lii­sin kor­rup­tio, vir­ka­ni­mi­tys­ten ta­kai­nen po­liit­ti­nen käh­mintä ja ikävän agg­res­sii­vi­nen sisäi­sen tut­ki­muk­sen osas­to han­ka­loit­ta­vat it­se­mur­ha­tehtä­viin tot­tu­neen et­sivän elämää.

Po­lii­sin kor­rup­tio, vir­ka­ni­mi­tys­ten ta­kai­nen po­liit­ti­nen käh­mintä ja ikävän agg­res­sii­vi­nen sisäi­sen tut­ki­muk­sen osas­to han­ka­loit­ta­vat it­se­mur­ha­tehtä­viin tot­tu­neen et­sivän (Kea­nu Ree­ves) elämää. Pian mies kyk­kii suo­ra­nai­ses­sa suon­silmässä, jos­sa hy­viä ei pa­hois­ta ero­ta. Mut­ta kat­so­ja huo­maa ai­ka äk­kiä, et­tei te­kijöillä ol­lut juu­ri­kaan tar­jo­ta uu­sia eväitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita eivät herätä innostusta suuntaan tai toiseen. Ero DVD-versioon on selvä, mutta ei oleellinen. Ekstroissa kommenttiraita, 21 min. dokumentit, 12 min. poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein ja kymmenen vaihtoehtoista otosta. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy