Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Witness – Special Collector’s Edition

Todistaja 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 92739EAN: 733243021105

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si 1980-­lu­vun muis­te­tuim­mis­ta tril­le­reistä yh­distää pe­rin­tei­sen jän­ni­tyk­sen ro­man­tiik­kaan, eri­lai­suu­den tee­maan ja in­hi­mil­li­siin tun­tei­siin ylipäätään.

Yk­si 1980-lu­vun muis­te­tuim­mis­ta tril­le­reistä yh­distää pe­rin­tei­sen jän­ni­tyk­sen ro­man­tiik­kaan, eri­lai­suu­den tee­maan ja in­hi­mil­li­siin tun­tei­siin ylipäätään.
E­lo­ku­van ystävät ovat to­sin tämän näh­neet niin mon­ta ker­taa tv-uu­sin­to­jen an­sios­ta, että suu­rin viehä­tys on ka­ris­sut.
A­mis­sien us­kon­nol­li­nen yh­teisö ku­va­taan tur­han ihan­teel­li­ses­ti, mut­ta har­vem­min­han po­lii­sie­lo­ku­vas­sa edes yri­tetään saa­vut­taa to­del­lis­ta fi­lo­so­fis­ta poh­din­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa on vähemmän rakeisuutta kuin aiemmassa Finnkinon levyssä. Keskitason ääniraita pääsee vauhtiin oikeastaan vasta loppupuolen välienselvittelyssä. Todistaja teki Sam Cooken klassikkobiisin ”Wonderful World” uudelleen hitiksi. Ekstroissa 21+15+1+8+11 min. dokumentit ja kaapelitv:ssä aikoinaan nähty 4 min. poistettu kohtaus. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy