Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Maailma vailla loppua

World Without End 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 374 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706139683347

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ken Fol­let­tin ta­nak­ka ro­maa­ni Tai­vaan pi­la­rit oli ta­paus il­mes­tyessään, jo­ten jat­ko Maail­ma vail­la lop­pua nou­si au­to­maat­ti­ses­ti best­sel­le­rik­si.

Ken Fol­let­tin ta­nak­ka ro­maa­ni Tai­vaan pi­la­rit (1989) oli ta­paus il­mes­tyessään, jo­ten jat­ko Maail­ma vail­la lop­pua (2007) nou­si au­to­maat­ti­ses­ti best­sel­le­rik­si. Sa­ma kaa­va tois­tui myös tv-sar­jois­sa. Sinänsä jat­kos­ta on ky­se vain siltä osin, että sar­jo­ja yh­distää vain paik­ka, Kingsb­rid­ge. Ta­pah­tu­mien vä­lillä on sentään 200 vuo­den ero.
Uu­sin sar­ja al­kaa sa­ta­vuo­ti­sen so­dan var­jos­sa. Ta­ri­na kul­kee köy­hien ja nais­ten eksp­loi­ta­tii­vi­ses­ta alis­ta­mi­ses­ta toi­seen. Val­lan­pitä­jien mie­li­val­ta tur­rut­taa. Tun­tuu kuin Fol­lett te­kee ta­ri­noi­taan toi­nen jal­ka työväen­puo­lueen vank­ka­na tu­ki­ja­na. Oh­jaa­ja Ca­ton-Jo­nes ei ole pys­ty­nyt ryt­mittämään osin kä­si­kir­joit­ta­ja­na hää­ri­neen Fol­let­tin hur­mio­ta. Se ei ai­na­kaan lop­pu­tu­lok­ses­sa näy, että Rid­ley ja To­ny Scott osal­lis­tui­vat tuo­tan­to­ko­neis­toon.
Näin ei syn­ny hyvää draa­maa, mut­ta uu­si gen­re pil­kis­te­lee. Tämä ei ole enää mitään so­siaa­li­por­noa, vaan his­to­por­noa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu dokumentti. (PS)
30/12/2012

Tekijät

Ohjaaja: Michael Caton-Jones
Pääosissa: Ben Chaplin Charlotte Riley
Tarina: Ken Follett (kirja)
Kuvaus: Denis Crossan
Musiikki: Mychael Danna

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy