Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Eye Witness

People I Know 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Al Pa­ci­no on luul­ta­vas­ti ai­noa syy kat­soa tätä omal­la ta­val­laan mu­ka­van ke­syä ta­ri­naa newyor­ki­lai­ses­ta tie­dot­ta­ja­le­gen­das­ta, jo­ka sat­tuu nä­kemään hie­man lii­kaa hie­man liian ai­kai­sin.

Al Pa­ci­no on luul­ta­vas­ti ai­noa syy kat­soa tätä omal­la ta­val­laan mu­ka­van ke­syä ta­ri­naa newyor­ki­lai­ses­ta tie­dot­ta­ja­le­gen­das­ta, jo­ka sat­tuu nä­kemään hie­man lii­kaa hie­man liian ai­kai­sin. Hyvä puo­li on se, että kaik­ki pi­detään utui­se­na, ai­van kuin ku­va­ten pää­hen­kilön olo­ti­laa ta­pah­tu­mien ai­ka­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas ja tarkka kuva, kaksi siistiä ääniraitaa, jotka keskittyvät dialogiin. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy