Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dead Presidents

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­man ha­ja­nai­nen mus­tien mies­ten sel­viy­ty­mis­pe­li.

Hie­man ha­ja­nai­nen mus­tien mies­ten sel­viy­ty­mis­pe­li. 1968 Bronx, soul­mu­saa ja pientä ri­kol­lis­ta toi­min­taa. 1971 Viet­nam, raa­ko­ja ot­tei­ta. 1972 North East Bronx ja ym­pyrä sul­keu­tuu ve­ri­sellä kei­kal­la.
U­sein är­syttävä Ch­ris Tuc­ker on tässä rai­nas­sa pai­kal­laan pimp-tyy­li­senä suun­soit­ta­ja­na. Muu­ten ei näyt­te­lijöistä ole oi­kein roo­lei­hin­sa. Yk­si hyvä to­tuus kui­ten­kin: maail­mas­sa on liian vähän hem­mo­tel­tu­ja mus­tia lap­sia. Elo­ku­van ni­mi tar­koit­taa dol­la­rei­ta.
Eu­roo­pas­sa jul­kais­tu ly­hyt ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Kuvattiin Super 35:lle. Flipperi. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy