Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Pako Absolomista

Escape from Absolom (a.k.a No Escape) 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­den 2022 van­ki­lao­lo­ja esit­te­levä b-­luo­kan sci­fi, jos­sa on kui­ten­kin het­kensä.

Vuo­den 2022 van­ki­lao­lo­ja esit­te­levä b-luo­kan sci­fi, jos­sa on kui­ten­kin het­kensä. Viit­teitä Mad Ma­xeis­ta, Lin­noi­tuk­ses­ta, Paos­ta New Yor­kis­ta ja mo­nis­ta muis­ta. Ray Liot­ta pe­las­taa jon­kin ver­ran. Vä­ki­val­tai­nen elo­ku­va, jo­ta sen­suu­ri on in­nois­saan lei­kan­nut. Ana­mor­fi­nen ku­va on hie­man sut­tui­nen. Ää­nijär­jes­telmä huu­taa kah­ta ka­na­vaa taak­se täl­lai­ses­sa toi­min­tae­lo­ku­vas­sa. Ma­king of -do­ku­ment­ti, fil­mog­ra­fiat ja mui­den elo­ku­vien DVD-t­rai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy