Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

L.A. Gigolo

Spread 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 210913EAN: 5706137693867

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Si­vii­lissä­kin it­seään 15 vuot­ta van­hem­man nai­sen nai­nut Ash­ton Kutc­her esittää lo­san­ge­le­si­lais­ta rat­to­poi­kaa, jo­ka mut­taa yh­den va­rak­kaan nai­sen nur­kis­ta seu­raa­van kai­na­loon kun­nes eräänä päivänä is­kee silmänsä vas­ta­ha­koi­seen tar­joi­li­jaan.

Si­vii­lissä­kin it­seään 15 vuot­ta van­hem­man nai­sen nai­nut Ash­ton Kutc­her esittää lo­san­ge­le­si­lais­ta rat­to­poi­kaa, jo­ka mut­taa yh­den va­rak­kaan nai­sen nur­kis­ta seu­raa­van kai­na­loon kun­nes eräänä päivänä is­kee silmänsä vas­ta­ha­koi­seen tar­joi­li­jaan. Ame­ri­can Gi­go­lon ja Mie­huus­ko­keen kans­sa sa­maan löyhään ka­te­go­riaan si­joit­tu­va elo­ku­va ker­too pe­rin on­nis­tu­nees­ti tyhjänpäiväi­sestä elämästä, jo­ka on pääl­li­sin puo­lin lai­nat­tu suo­raan kiil­to­pa­pe­ris­ten leh­tien si­vuil­ta, mut­ta ty­pis­tyy het­kenkään tar­kas­te­lus­sa tah­mai­sek­si pi­nok­si pa­pe­ri­pus­sis­sa myytä­viä leh­tiä. Tämän huo­maa myös elo­ku­van pää­hah­mo, jo­ka he­do­nis­ti­sen it­se­pe­tos­put­ken jäl­keen yrittää kor­ja­ta elämänsä kurs­sia.
O­li­si help­poa nal­jail­la Kutc­he­rin am­men­ta­neen roo­lin­sa oma­koh­tai­sis­ta ko­ke­muk­sis­taan van­hem­pien nais­ten nau­rat­ta­mi­ses­ta. To­tuus kui­ten­kin on, että mies te­kee tässä var­sin us­kot­ta­van suo­ri­tuk­sen epä­ta­val­li­sen pal­ve­luam­mat­tin­sa vaa­ti­mat tai­dot ai­na yli­pis­ty­mi­sen par­taal­le as­ti vi­rittä­neenä pe­li­mie­henä, jo­ka on ti­pah­ta­nut ura­put­keen­sa niin luon­te­vas­ti ja kauan ai­kaa sit­ten, että muu­tos­ha­lu tu­lee shok­ki­na hä­nel­le it­sel­leen­kin. Päätöstä seu­raa­va elämän­myl­ler­rys on to­ki pääo­sil­taan kuin pyör­re drink­ki­la­sis­sa, mut­ta jo­ten­kin kaik­ki muu oli­si­kin tällä ker­taa teennäistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Luksusmiljöitä ja puolialastomia vartaloita lipova kuva näyttää läpeensä kiitettävän terävältä ja sävyiltään hallitulta, vaikka muutamaan otteeseen auringon paahde pääseekin hetkellisesti kuristamaan toistoa. Häviötön DTS HD Master Audio -ääniraita ei juuri herätä huomiota, mutta soi tehosteitaan myöten uskottavan välittömästi. Ekstroissa traileri HD-muodossa. (IJ)
23/11/2009

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy