Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wild Wild West

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­va oli flop­pi, mut­ta sil­le suo­tiin uu­si elämä DVD:nä.

E­lo­ku­va oli flop­pi, mut­ta sil­le suo­tiin uu­si elämä DVD:nä. Tuo­tan­to­te­kijöiltään vai­kut­ta­va elo­ku­va, jo­ka yh­distää ju­les­ver­nemäi­sen höy­ry­tek­nii­kan ko­me­dial­li­seen län­ne­ne­lo­ku­vaan.
Mut­ta se ih­me, mikä on­nis­tui Men In Blac­kis­sa (a­gent­tie­lo­ku­va ja sci­fi), ei tois­tu­nut.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja huippuääni. Parhaat bonukset bisneksessä: behind the scenes, Will Smithin ja Julio Iglesiaksen musiikkivideot, still-kuvia, traileri. DVD-ROM-osio tietokoneelle: behind the scenes, kaksi genre-esseetä, webbilinkit, chat-ryhmä. Kaiken kruunaa PC-peli ”The Steel Assassin”, joka on aivan oikeasti pelattava. Jos kaikki clipper-kannet olisivat tällaisia taittuvia malleja, tämä olisi ihan hyvä kansityyppi. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy