Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Prince of Persia - The Sands of Time

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 233936EAN: 8717418269999

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tie­to­ko­ne­pe­listä tu­li sar­ja­ku­va tu­li elo­ku­va.

Tie­to­ko­ne­pe­listä tu­li sar­ja­ku­va tu­li elo­ku­va. Mat­kia saa, mut­ta ei lii­kaa. Näin on, kun sar­ja­ku­vas­ta tai ro­maa­nis­ta tehdään elo­ku­va. Mut­ta al­ku­peräis­teok­sen te­ke­miä kaap­pauk­sia on jo vai­kea jäl­jittää. Tie­to­ko­ne­pe­leissä ei näistä tar­vit­se huo­leh­tia.
Per­sian ku­nin­gas on ai­ka­moi­nen leik­kaa-lii­maa –­luo­mus 1920-lu­vun Doug­las Fair­bank­sis­ta Sor­mus­ten her­raan ja kai­ken­kar­vai­siin nin­ja­kie­pun­toi­hin. On­nek­si vii­mek­si mai­nit­tua on koh­tuul­li­sen hil­li­tys­ti. Jos kaik­ki lai­nat unoh­taa, vauh­dis­ta voi­si jo naut­tia­kin. Lisäk­si Ja­ke Gyl­len­haal on pe­rin sym­paat­ti­nen san­ka­ri.
E­lo­ku­va­ver­sio hau­kut­tiin, mut­ta lop­pu­jen lo­puk­si tämä on selväs­ti mai­net­taan pa­rem­paa viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Upeaa kuvaa ja täyteläistä ääntä. Referenssilevy. Ekstroissa CineExplore-virtuaalisovellus, digikopio ja puolentoista minuutin poistettu kohtaus. (PS)
04/10/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy